1 Ekim 2012 Pazartesi

SİNETERAPİ

Bu ay Hide and Seek (Saklambaç) filmini seçtik. Açıkçası filmi izlerken çok rahatlayacağınızı söyleyemem ama sürekli bir merak içinde olabiliyorsunuz. Bir de bu filmi izlerken aslı astarı olmayan hikayelerin canlandırılmış şekli olarak düşünebilirsiniz bu yüzden ilginizi çekebilir. Eğer ki kendi yaşantınızda veya çevrenizdekilerin yaşantısıyla benzer durumla karşı karşıyaysanız ne yapmanız gerektiğine dair küçükte olsa bilgiler edinebilirsiniz. İzlemeden önce sizler için filmin konusu hakkında ufak bir bilgi vermek istedik. Umarız okuyanlara ve izleyenlere bir katkımız olmuştur.


HIDE and SEEK  (SAKLAMBAÇ):
Yönetmenliğini John Polson’un yaptığı 2005 yapımı ABD filmi. Başrollerde o yıllarda yaşına göre büyük bir başarı gösteren Dakota Fanning (Emily) ve usta oyuncu Robert de Niro (David) yer almakta.
David evli ve bir kız çocuk sahibi terapisttir. Karısının intiharı sonucu kızı Emily ile birlikte şehrin dışında bir eve yerleşir. Emily taşındıkları bu evde kendine Charlie adında hayali bir arkadaş edinir. David kızının yalnızlıktan dolayı böyle bir arkadaş hayal ettiğini düşünür. Ancak zaman içinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

                                                                         İyi Seyirler.
                                           Elif DURUK & Feza OKTAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder