4 Şubat 2013 Pazartesi

DAMIEN RICE


Bazı sanatçılar, bazı şarkılar çok özeldir. Bazıları tek bir şarkıyla milyonlarca duyguya eşlik edebilirler. Ruha ve yaşama eşlik etmek bambaşka bir şeydir. Bence asıl başarı da tam bu noktada ortaya çıkıyor. Damien Rice bana göre bunu başarabilenlerden biri özellikle The Blower's Daughter şarkısıyla bunu kanıtlayanlardan olduğunu düşünüyorum.. Ünlü müzisyen hakkında size biraz bilgi verdikten sonra şarkısıyla sizi baş başa bırakacağım. Yüksek ses ile ve sonuna kadar dinlemeniz önemle tavsiye edilir. 

Damien Rice İrlandalı ve 1973 doğumlu bir şarkıcıdır. Müzik kariyerine 90larda rock muzik grubu Juniper ile başlamıştır. Grupla iki albüm çıkardıktan sonra ayrılmış ve solo kariyerine başlamıştır. Gitar, çello, viyolin, piyano ve davul çalan şarkıcının iki kayıt albümü ve singleları mevcuttur. Dinlenmesi gereken şarkılarından olan Cheers Darlin' de insanlar tarafından tavsiye edilmektedir
En çok bilinen şarkısı, aynı zamanda Closer filminin de müziği olan The Blower's Daughter'dır. Şarkıda üflemeli çalgılar hocasının kızına olan aşkını anlatmaktadır. 



                                                                                                          Elif DURUK'tan sevgilerle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder