22 Haziran 2012 Cuma

FOUR SEASONS

5 yılımızın emeğini nihayet almış bulunmaktayız. Yılların koşuşturması derken bir de baktık ki o son gecedeyiz. Tabi ki de en iyi şekilde sonlandırmak istedik; nihayetinde her şeyiyle bize ait bir gece bizi bekliyordu. Aylar öncesinden hazırlıklar, koşuşturmalar, kararlar derken sonunda o gece için Four Seasons'a karar verdik. Geceyi sonlandırmak için gerçekten harika bir yer.









 
 Ve İstanbul şehrinin Beşiktaş bölgesinde yer alan Four Seasons Istanbul at the Bosphorus'ta muhteşem manzara eşliğinde kahvemizi yudumlarken 5 yılın anılarını yad etmeye karar verdik..











  Four Seasons Hotel Bosphorus’un tek restoranı Aqua'ya ilk girişte aldığımız o hoş koku bizi baştan mest etti.. Masamıza oturduktan sonra fark ettik ki masada bulunun orkideler bu hoş kokunun tek sahipleri =)









 Aqua Restoran’ın iç mimarisi; Boğaz’ın eşsiz mavisini ve dalgalarının bıraktığı izleri çok modern detaylarda saklıyor. Masa örtülerinden avizelere; duvar kağıtlarından sandalyelere kadar her ayrıntının içerisinde İstanbul Boğazı’nın etkisi hissediliyor.







 İtalyan şef Fabio Brambilla’nın Executive Chef‘liğini yaptığı restoranın menüsü Akdeniz tatlarından oluşuyor. Ağırlıklı olarak İtalyan mutfağından yemeklerin bulunduğu menü de biz direk tatlılara yöneldik..isminin hoşluğundan etkilendiğimiz ve yanda gördüğünüz  'choco choc'tatlısını ise hala unutabilmiş değiliz..







                                                                                                 K'den ve T'den sevgilerle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder