22 Haziran 2012 Cuma

ZAMANE KURABİYELERİ =)










 İnsanoğlu  her yaşta çocuktur aslında, zaman zaman çok şey hatırlarız o yıllara gidince.. Bunlardan biride şüphesiz ki  kurabiyelerdir..
   Hani  şu mutfaktan aşırıpta kıyıda köşede  ayaküstü atıştırdığımız = )









 

 Bazende özel zamanlarımız vardır: farklı düşünüp, sıradanlıktan sıyrılıp  önemsediğimizi göstermek isteriz bu özel zamanlarımızı paylaşıcağımız kişilere…

Evimizin yakınlarındaki hep tercih ettiğimiz  pastanedeki vitrinde sunulan seçeneklerden değil de daha özel bir seçim ararız, her zamanki tadı arasakta bu sefer farklılık peşindedir görselimiz =) 

En önemlisi lezzetiyle daha sonra  kaliteli malzemesiyle ve el emeği ile tamamen ev yapımı, sınırsız tasarımlarıyla sevgi dolu kurabiyelerdir…












Tamda şimdi  böyleleri yoktu bizim zamanımızda diyebilirsiniz, haklısınız da. Zaman ilerledi ve tabiki  kurabiyelerde bu değişimden nasibini aldı..Gerek tadlarıyla gerekse göze hitabesiyle çok renkli bir o kadar da çeşitli bir dünya haline geldi..







İşte tamda bu renkli dünyadan örnekler bu adreste;
https://www.facebook.com/bizimkurabiye.fujenpuhaloglu   beğeninize sunuluyor…




Bu arada değinmeden geçemiyceğim.. Bir alışılagelmişliğe son veren bu nikah şekeri yerine kullanılan nikah kurabiyerleri benim favorim= )



                                                                                                                .. K'den sevgilerle..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder